Bejelentés


THIS IS SPARTA Nincs kegyelem, nincsenek foglyok, csak vér és pusztítás


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
16 hét!!!

1. Spártai edzés: - Napi 30-45 perc - 2 széria 15x - 10 gyakorlat - Ero és kitartás ...Ez jol kezdodik!!!!

tovább >>

Akik spártaik vagyunk...

Ez az oldal probál segiteni neked olyan edzésterv szerint edzeni, ami alapján rovid idon belul edzett lehetsz és formás alakra tehetsz szert.

Amit itt szeretnék kiemelni, az annak a fontossága hogy szerek nélkul is ugyanolyan alakra tehetunk szert mint az ilyen termékekkel. Igaz nem olyan gyorsan láthato annak a jele hogy mi fejlodunk és izomban gyarapodunk, de mégis megvan ennek a maga elonye. Sokkal nagyobb lesz az álloképességunk, erossebbé válunk akár 38%-kal is mint bármilyen szerrel, gyorsak maradunk és ha ugy gondoljuk, hogy nem szeretnénk már folytatni az edzést, akkor a sok szer hatása nem mutatkozik a szervezetunkben.

A linkek amit ide feltoltok, mind letesztelt és kiprobált edzések. Nem a legegyszerubbek amik léteznek de elsajátithatok és megtanulhatok.

Nem is huzom tovább a szot, sok sikert kivánok az edzésekhez és foleg-foleg kitartást hogy elviseljuk az izomláz és fáradság probatételeit...
de mindig az az egy dolog járjon a szemunk elott, hogy én kitarto vagyok és van bennem akarat és igy mindenre képes vagyok....még spártaivá válni is!!!


1. Spártai Edzés: Ajánlom akik kezdok és haladok- ebben a videoban minden saját erobol torténik...


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!